Следвайте Гласове в Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани

...
Следвайте Гласове в Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призовава американците незабавно да напуснат Русия

Следвайте " Гласове " в 
Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани своите жители неотложно да изоставен Русия. Съобщението е оповестено на на посолството.

" Гражданите на Съединени американски щати би трябвало да се въздържат от пътувания до Русия, а тези, които живеят или се намират сега в Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната, до момента в който към момента има лимитирани благоприятни условия за овакантяване на страната ", се споделя в изказване на дипломатическото ведомство.
Посолството изяснява настояването с оповестяването на частична готовност в Русия. Съединени американски щати признават, че по отношение на това е допустимо да бъдат призовани хора с двойно поданство.
" Русия може да откаже да признае поданството на Съединени американски щати на лица с двойно поданство и да им откаже достъп до консулска помощ, да попречва излизането им от Русия и да ги призове на военна работа. Американските жители не би трябвало да пътуват до Русия, а тези, които живеят или са там на туризъм, би трябвало незабавно да изоставен, до момента в който към момента има лимитирани благоприятни условия за това ", акцентират от посолството.

Оттам поучават американците да получат информация от специалния, който дава препоръки по какъв начин да изоставен Русия. Той дава и информация за условията за влизане в прилежащите на Русия страни.
По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен разяснява частичната готовност в Русия. Той съобщи, че Вашингтон е оказал " поредна и забележителна помощ в региона на защитата " и ще продължи да " поддържа Украйна и нейния народ ".
На 21 септември съветският президент Владимир Путин разгласи частична готовност в страната. Държавният глава акцентира, че призованите на военна работа наложително ще преминат в допълнение военно образование, преди да бъдат изпратени в частите.
Източници: lenta.ru, epicenter.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР